J & K Men’s Style

Hi, it’s about 10 o’clock and I haven’t do anything with ma homework :3 Well, I just want to share some photos about… Yah u-know-what FASHION! J & K STYLE. Today I’m gonna share some men’s outerwear~ Hope u like it, then buy those  lovely clothes for me~ Check it out:

1.

Image

2. Sweater

Image

3. T-shirt

Image

4. Strip crewneck t-shirt *sumpah gue ngeceng yang ini*

Image

5. Color Block Knit Top

Image

6. Faux Fur Tim Jacket *menurut pengamatan & pendapat, ini bisa masuk ke dalam baju unisex alias baju yang cocok di pake cowok ato cewek. brb hunting baju /hah-_-

Image

7. Faux-leather trim jacket

Image

8. Hooded Striped Jacket

Image

9. Two-tone hooded jacket

Image

10. Long Sleeve Plaid Shirt

Image

Oke, udaaaah dulu *hemat foto-foto lain di PC* -___- Jadi intinya baju cowok itu simpel. Cuma t-shirt, shirt, hoodie, jeans, cardigan, knit doang. Gak kayak cewe. Btw, buat men/women deepstyle gitu ga usah di posting ye, itu kan cuma sekedar ‘baju daleman’ kayak t-shirt yang di lapisin lagi sama baju lain/jaket.

See u next post ;D

Advertisements

3 thoughts on “J & K Men’s Style

Diterima Apa Adanya Kok

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s