Nyehehe another random post~

Selamat pagi!

Udah lama gak nge-post rasanya kayak naik pesawat sukhoi dan BLAM. Gue jatoh dari tempat tidur sehingga sadar ternyata itu hanya mimpi 😐

So, on the last tuesday night, I just watched Glee season 3, 2 hours finale with my mom and my aunt. It was horrible! If u could guess what I do with afi when there were a ‘kissing scene’ by Finchel (Finn and Rachel) Afi just switched the channel and we didn’t see that horrible kissing scene. On the first we watched New Direction (glee) and Vocal Adrenaline performance. Ga ada apa-apa. BUT IN THE END! GLEE WAS THE FIRST WINNER AND GUESS WHAT?! Mr. Sue and Ms. Emma were…. Yea u know what. Finally, my aunt told us to switch the channel to discovery or BBC or something similar with that. And my mom did it too. She was like: Pindahin dong jangan nonton yang kayak gitu. And I was like: Soalnya ibu ga ngerti glee sih. So after that, my grandmother walked around and said, “Iya sih kok suka nonton yang kayak gituan,”

K, they don’t even understand Glee kan? Makanya gue ga suka yang asal komentar aja. Di Glee itu ada tekanan mental, fisik, dan mereka ga pernah juara selama 2 season sebelumnya. Untuk season ke 3, mereka akhirnya juara nyanyi dan cita-cita mereka ke capai semua. Padahal di taun pertama banyak yang kena siksa anak-anak football, dan anak football yang mau masuk glee (finn) pasti langsung di lecehin karena disangkanya klub nyanyi itu rendahan dan buat cewek. BUT GUESS WHAT?! Mereka bahkan lebih sukses daripada mantan temen-temennya. Awalnya mereka ga punya cita-cita, gatau harus kemana abis lulus SMA. Tapi akhirnyaaa Santana dapet beasiswa, Puckerman yang awalnya terancam ga lulus bisa lulus gara-gara temen-temennya ngajarin dia sampe nginep di sekolah, Rachel jadi penyanyi Broadaway di New York, Finn yang awalnya mau ikut Rachel ke New York tapi milih jadi angkatan darat nerusin jejak almarhum ayahnya, Kurt yang lolos audisi jadi pemain opera nerusin ke sana, dsb.

SO I WAS CRIED HAAARD!!! Ga kuat liat Glee pisah, selesai… Walaupun ada Glee season 4, tapi para senior udah ga ada. Di gantiin sama Glee Project 2.

Di glee itu kita di ajarin

Makanya jangan nyerah dulu~

SKIP SKIP SKIP.

Well… I just thought I have an insomnia. I can’t sleep for 6 hours a night. Cause this month is EURO 2012, I always watch the match every night, every midnight… Gue bener-bener kurang tidur dan itu ga baik katanya. Apalagi buat cewe… Itu bahaya kalo sering begadang. So what am I supposed to do? Count those sheeps like Mr. Bean did? AH! I see! I have to see a mathematic essay so I’ll fall asleep easily. So I believe when people said “Mathematic is useful in our life,”

By the way, I just found One Thing, What Makes You Beautiful and Up All Night chord guitar. AAA LOVE THOSE BOYS, ONE DIRECTION ❤

Ah! Last night, Davi’s fam were arrived in bandung. What a beautiful moment ever. I like to see their smiles, laughs, VOICES ❤

Ohiya, in the last dinner with my mom, we were talking about my high school wanna be, our holiday in this month and… A guy. Why she just like to ask me about a guy? Yah cuma selintas sih tapi kok… Sering 😐 My mom was asked me like: Kalo sekarang punya cowo ga?

And I was like “Oh damn she’s interrogating me… AGAIN.” and I answered her question, “Ngga,”

Mom: Sekarang ada yang lagi di keceng ga?

Me: Ngga

Mom: Ada yang ngeceng ga?

Me: Mana tau.

Oh well, u shouldn’t asked me like that. I love my life and I haven’t thinking about ‘it’ yet -_-

Yasudah, sekian dulu curhatan random-nya.

See you next post~ WUV YA!

Advertisements

Diterima Apa Adanya Kok

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s