Takut Itu Relatif

Well, I was on my bed, scrolling my timeline and tweeted some galau-random tweets. Ya, it’s not about boy–in fact that I never galauin boy like the other did. I hate that sometimes people thought ‘Galau’ is for love only. Its like… WHAAAT?! Why do you spent hours or days or weeks or maybe years for a person who you don’t know they think about you or not?! Go get a life, man! It’s not a right time to think or care about that kind of fcking complicated thing.

Sorry, I just really hate that fact. 

I mean, there’re another things to be galau-ed by us, kan? Jadi jangan spend your time just to think about love. High school is come to an end, and I don’t WANT to regret a step I’ve made. So, I spent my day off by looking some important information from many PTN. 

Some information had successfully blew my courage out and I was like… “Mana mungkin bisa” gtloh. I’m at the point where desire and fear are mixed up so I can’t think clearly. Until I sent a message to my friend, who has a brother yang jadi mahasiswa di PTN yang gue pengen masuk itu. Setelah wawancara kakaknya lewat dia, I got the point already. Btw, thanks for Rifa and your big bro yaaa!

Takut itu relatif

Iya, gue setuju.

Kalo yang takut itu gara-gara mikirin saingan, intinya jangan mikirin orang lain, pantesin aja kita pasti masuk sana

Um… Well… Bener jugasih. Tapi gue inget kakanya dia kan emang encer banget otaknya di IPA. Seketika gue galau lagi kan parah. Terus gue cari-cari info lain lagi, dan… Ada satu yang bener-bener menohok hati gue /bahasanya.

…dan hal itu yang bener-bener bikin gue sedih banget tp disisi lain hal itu bikin gue termotivasi. Eh, ralat, kayaknya termotivasi terlalu dalem banget gt rasanya. Hal itu yang bikin gue ngaca sama diri sendiri, sama kemampuan sendiri, dan ngebandingin level gue sama level orang lain sampe pengen selevel sama mereka-mereka yang  emang udah di atas /IYKWIM.

Jadi, sumber dari segala sumber galau buat gue adalah ini. Ya, masa depan. Gue takut–jujur aja sebenernya belum siap, tapi sialnya waktu gamau bekerjasama.

Well, gudnait lagi. Sorry for my horrible english.

Advertisements

2 thoughts on “Takut Itu Relatif

  1. anothergirl

    Whoohoo. Gue nyasar kesini gara gara gue,- gausah diceritain lah gapenting.
    Yeah, ini pertama kali gue mampir di blog lu dan gue-langsung-naksir-sama-tulisan-lu-saat-ini-juga. Demiapa tulisan tulisan curhat lu selalu bikin hati gue/tsaah/ bilang ‘ini gue banget gue banget’ gitcuu /duh. Dan,-
    Wow.
    I cant describe it with words. Sukaaaa♡

    Liked by 1 person

Diterima Apa Adanya Kok

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s